NO-FAMILY

NO-FAMILY

20-09-2013 tot en met 06-10-2013

Van 20 september t|m 6 oktober zijn in Galerie Weesperzijde foto's te zien van niet traditionele familieverbanden: stiefouders, halfzusjes, adoptiebroertjes, donorvaders, sponsorkinderen, pleegmoeders en leasedochters. En die foto's komen van jou!

Stuur een foto in
Met wie voel jij je sterk verbonden, maar is geen familie van he?. Stuur jouw No-Famili-foto in en beschrijf kort jullie band of relatie. Insturen kan tot en met zaterdag 28 september via www.nofamily.nu.

Geen foto? Geen punt!
Van 20 t/m 28 september is elke dag van 14.00 tot 17.00 uur een fotograaf in de Galerie aanwezig die jouw ‘No Family’ vereeuwigt. De foto komt meteen aan de muur te hangen en je krijgt een afdruk mee. Je kunt ook beide doen: een foto insturen en langskomen om te worden gefotografeerd.

Presentatie
Op zondag 29 september wordt om 16.00 uur het verzamelde werk van No Family op feestelijke wijze gepresenteerd door fotografe Frederieke Jochems. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

De fotografen
De fotografen die gedurende de Fotoweek in Galerie Weesperzijde de portretten maken zijn: Eddy Posthuma de Boer, Jutka Rona, Pieter Boersma, Els Zweerink, Ton Hendriks, Gijsbert Hanekroot, Bob Bronshoff, Barend Fieret, Janneke Aronson, Michiel Spijkers en Peter de Ruiter.

Openingstijden expositie
Tijdens de Fotoweek van vrijdag 20 t/m zondag 29 september en van woensdag 2 t/m zondag 6 oktober. Open van 12.00 tot 19.00 uur.

Meer informatie
www.nofamily.nu
info@nofamily.nu

No Family is een initiatief van Galerie Weesperzijde en PixelPerfect Publications, met medewerking van onder andere Epson, Calumet, Samsung en Plan Nederland. De expositie is onderdeel van de eerste landelijke Fotoweek.

Foto: mijn imaginaire zusje en ik, Janneke Aronson